Siri

siri online diëtist

“Het moet vooral lekker blijven en jezelf wat gunnen. Alles mag maar met mate”

Een foodhamster was ik en “Balans” heb ik van mijn lieve coach Jonathan geleerd.

Een normaal postuur wil niet zeggen dat je een goede gezondheid hebt. Ik eet heel veel, van alles en vooral lekkernijen, een echte suikerverslaving! Het gaat om een gezonde balans en lekker in je vel zitten. Het gaat om mij en niet om een ander.

In de maanden waarin ik coaching kreeg van Jonathan heb ik veel geleerd over gezondheid en een gezond voedingspatroon. Niet alleen over voeding, maar zijn wijsheid die hij mij gaf kon ik ook in een andere situatie toepassen in mijn leven.

In begin had ik mijn twijfels of ik bij Jonathan zou beginnen (‘Online… hmmm is het wel wat?’), maar na zeer goede verhalen van mijn collega heb ik de stap toch gewaagd. En ik heb er echt geen spijt van gekregen. Ik ben nu heel blij dat ik destijds ben begonnen.

Geduld, geduld en geduld heeft mijn lieve coach, en zelf heb ik ook geduld gekregen. Ik heb geleerd dat afvallen tijd nodig heeft. Gezonde maaltijden, schijf van vijf, BALANS en geduld zijn mijn toverwoorden.

Zelfs nu ik mijn doel heb bereikt en gestopt ben met de online coaching, heb ik nog steeds het gevoel dat Jonathan over mijn schouders mee staat te kijken hoe mijn voedingspatroon is, haha heel bizar! Bij alles wat ik wil eten vraag ik mij af ‘Wat zou jonathan hiervan vinden of zeggen?! Is het nodig?’ En zo leer ik nog iedere dag mijn balans te vinden.

Het moet vooral lekker blijven en jezelf wat gunnen. Alles mag maar met mate.

Nogmaals wil ik je hartelijk danken voor je geduld, wijze adviezen en jouw lieve persoonlijkheid 🙏🏼

Siri

Wil jij net als Siri ook resultaat behalen?
Schrijf je hier in voor het zomerprogramma

Meer resultaten zien?
Klik hier