Wat gaat de tijd toch snel, de kalender zegt alweer eind november! Dat betekent dat december alweer op de loer ligt en zelfs januari klinkt echt niet ver weg meer. Voor november zit ik vol, maar voor december en januari zijn er nieuwe plekken beschikbaar voor mijn programma’s. Scroll naar beneden en lees of dit iets voor jou zou kunnen zijn. De inschrijvingen zijn bij deze van start gegaan.

Jouw online diëtist

Ik heb de titel diëtist gekregen omdat ik de vierjarige HBO opleiding Voeding en Diëtetiek heb gevolgd. Deze opleiding heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam, waar ik op dit moment overigens ook in de raad van advies zit. Als diëtist ben ik van face-to-face gesprekken naar online gesprekken gegaan. Waarom? Het past bij de huidige tijd, door heel nederland en buitenland kan ik mensen begeleiden én een zeer belangrijke reden: we kunnen dagelijks communiceren met elkaar. In een notendop het ontstaan van de online diëtist.
alt

Het programma

Vooraf plannen we altijd eerst een belafspraak met elkaar. Jij wilt me spreken, voelen of je een klik met me hebt, hoe ik precies werk en of ik iets voor je kan betekenen. En wederzijds, ook ik wil weten wie jij bent, waar je mee zit en of ik je kan helpen. Aan de hand van dat gesprek geef ik je advies welk programma past bij jou. Voor sommige mensen kan dit zijn een online programma van 3 maanden, 4 maanden, 6 maanden of in sommige gevallen minder dan 3 maanden.

Wanneer kan je mee doen?

Doordat ik diëtist ben weet ik logischerwijs veel over voeding en voedingspatronen. Voor veel hulpvragen heb ik wel een passend advies. Denk aan gewichtsverlies, aankomen, een fittere levensstijl, maar je kunt ook denken aan welvaartsziekten zoals diabetes, verhoogd cholesterolgehalte, hartkwalen etc. Als laatst kun je mijn hulp ook inschakelen als je simpelweg niet meer weet wat nou goede voeding is, je meer structuur wilt in je leven en je daar juist hulp bij nodig hebt. Kortom, iemand die een expert is op het gebied van voeding maar je daarbij ook coacht om dat te implementeren in je leven.
alt

Geen dieet

Tijdens het afvalprogramma krijg je absoluut GEEN dieet. Ik ben fel tegenstander van diëten. Mijn mening daarover kan je hier lezen of bekijk deze video. Wat je wél krijgt is een persoonlijk voedingsplan die aansluit op jou als persoon en iets dat goed past binnen jouw leven.

Ook geen challenges

Sorry, je krijgt ook geen ‘suikervrije challenge’, ‘balans challenge’, ‘ik eet geen brood challenge’ of andere vreemde marketing uitingen. Nee, ik voel me niet verwant met dat soort stromingen. Wél verkoop ik je kennis die ik als diëtist bezit, omdat ik de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek heb gedaan met daarbij jarenlange ervaring en zelfstudie. En het doel van dit alles: je iets leren dat gebaseerd is op wetenschappelijk inzichten, waar je echte en blijvende resultaten mee behaald én waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Geïnteresseerd? App NU naar 06-14951429!

App dan nu naar het nummer 06-14951429 en vertel wie je bent en wat je zou willen bereiken. Mochten we in de toekomst iets samen gaan doen, dan kun je bij deze alvast wennen aan de communicatie;)!

En ja, VOL = VOL!!

Want, als ik met teveel mensen start kan ik niet de kwaliteit leveren die jij verdiend. Dus weer er snel bij.
alt