Voor mijn online afvalprogramma zoek ik 10 geschikte mensen. Ben je ontevreden over je huidige lichaamssamenstelling én wil je daar per direct iets aan doen? Misschien kan ik je daarbij helpen. Belangrijk hierbij vind ik altijd dat we een goede match zijn. Als ik het gevoel heb dat je er nog niet klaar voor bent, dan zeg ik dat ook eerlijk. Als je écht iets wilt veranderen lees dan onderstaande informatie over het programma.

Dit kan je verwachten

Tijdens het afvalprogramma krijg je absoluut GEEN dieet. Ik ben fel tegenstander van diëten. Mijn mening daarover kan je hier lezen of bekijk hier een video. Wat je wél krijgt is een persoonlijk voedingsplan die aansluit op jou als persoon. Enerzijds verlaag ik op een gecontroleerde manier de calorieën en daarnaast kijk ik heel goed of je alle voedingsstoffen wel binnenkrijgt. Vooraf analyseer ik je voedingspatroon, ik kijk of je alle voedingsstoffen voldoende binnenkrijgt en leg de focus op de dingen waar we winst op kunnen pakken. Natuurlijk houd ik hierbij rekening met jouw voedingsvoorkeuren en leefsituatie.
alt

Eten moet leuk zijn

Natuurlijk willen we beide resultaat. Maar eten moet daarnaast ook lekker zijn. Elke maaltijd moet in mijn ogen een feest zijn. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je allerlei smaakloze gerechten moet gaan eten. Nee, de smaak is net zo belangrijk als het resultaat. De balans tussen gezond en lekker eten, dat is de basis van het plan.
alt

Online voedingscoach

Als je met mij in zee gaat word ik jou online voedingscoach. Op doordeweekse dagen spreken we elkaar dagelijks over het plan, over moeilijke situaties, over welke voeding bij jou past en nog veel meer en dat allemaal online of telefonisch. Het voordeel hieraan is dat we niet hoeven af te spreken (scheelt tijd) en doordat we het online doen kunnen we snel schakelen en dát levert snel resultaat op. Het voordeel voor mij is dat ik je goed in de gaten kan houden. Het voordeel voor jou is dat ik altijd met je meekijk en je mij vragen kan stellen of andersom. Hieronder heb ik een voorbeeld voor je.
alt

Resultaten

Iedereen die start boekt eigenlijk wel resultaat. Een belangrijkste reden hiervoor is natuurlijk enerzijds dat het plan goed is (daar ben ik diëtist voor), maar daarnaast vooral ook door de online coaching. Doordat we elkaar vaak spreken en we eerlijk tegen elkaar zijn kan ik gelijk helpen daar waar nodig is. En vergis je niet, ik wil net zo graag als jij dat er resultaat geboekt wordt. Ik voel me als coach altijd erg betrokken.

alt
alt
alt
alt

Schrijf je NU in!

Wil je een verandering in je leven en wil jij 1 van die 10 mensen zijn? Meld je dan NU aan en start deze maand. Met de juiste toewijding weet ik zeker dat wij er samen iets moois van maken. Stuur een e-mail naar jonathan.klaassen@hotmail.com en vertel me wat je wilt bereiken. Als je je nummer achterlaat bel ik je even.

PS

Je kunt je als stel of koppel ook inschrijven!

Mijn werk is mijn passie?