Voor mijn online afvalprogramma zoek ik voor de maand november een aantal geschikte mensen. In totaal 10 waarvan er nu al een paar plekken bezet zijn. Grote kans dat je dit bericht misschien al hebt gelezen. Als je hem gemist hebt kan je de uitnodiging hier nogmaals teruglezen. Om elkaar beter te leren kennen heb ik een, vind ik, leuke actie bedacht.

Gratis telefonisch consult

Omdat ik 100% zeker wil weten dat we een goede match zijn vind ik het prettig dat we elkaar vooraf spreken. Overigens denk ik dat jij dat ook prettig vindt. Je kunt aan mij uitleggen wat je voor ogen hebt, wat je geschiedenis is en ik vertel je hoe ik werk en wat je kunt verwachten. Vervolgens slapen we er een nachtje over en beslissen we of we met elkaar in zee gaan.
alt

Dit is de actie

Je hebt de mogelijkheid om gratis 15 minuten met mij telefonisch te spreken. Normaal rekenen diëtisten €15 per telefonisch consult. Ik vind het een keer leuk om dat niet te doen. Met deze actie bied ik jou de mogelijkheid om aan mij te vertellen wat je graag zou willen en kan ik je vertellen hoe ik werk en wat ik eventueel voor je zou kunnen betekenen.

Wat kan je nu doen?

Wil jij een gratis telefonisch consult met mij? Mail dan nu naar jonathan.klaassen@hotmail.com en laat mij weten wat je telefoonnummer is en op welk dag en moment je graag gebeld zou willen worden. Het liefst 2 opties aangeven als dat mogelijk is. Dus schroom niet en mail mij nu. Ik zit klaar:)
alt

PS

Actie duurt dus t/m vrijdag 10 november. Dus mail nu naar jonathan.klaassen@Hotmail.com als je mij wilt spreken. Fijne weekend alvast!