Deze blog is geschreven om jullie te melden dat ik nieuwe plekken beschikbaar heb voor één van mijn online programma’s. Tijdens één van deze online programma’s krijg je mij als jouw persoonlijke online diëtist en voedingscoach. Als coach help ik jou dagelijks bij het doel dat jij wilt bereiken. Nu de zomer in aantocht is kan dit erg waardevol zijn. Kijk dit filmpje of scroll naar beneden en lees meer.

Zó werk ik!

Persoonlijk

Natuurlijk krijg je een persoonlijk plan. Ieder mens is namelijk uniek en heeft een eigen doel en daarom heb ik verschillende programma’s ontwikkeld. Denk aan een programma gericht op afvallen, aankomen, fitter en energieker worden of specifieke gevallen waarbij de hulp van een voedingsexpert nodig is. Alle programma’s zijn wetenschappelijk onderbouwd om jou het beste resultaat te geven Ik heb niet voor niets de opleiding Voeding en Diëtetiek gedaan zullen we maar zeggen..

Online coaching

Om de beste resultaten te bereiken begeleid ik jou tijdens het programma op deze manier: online coaching. Op doordeweekse dagen spreken ik jou dagelijks en sta ik elk moment van de dag voor je klaar. Klinkt fijn toch? Om je vragen te beantwoorden maar ook om je positief in de gaten te houden om je zo goed mogelijk te begeleiden.

Zó maakt de diëtist jouw plan!

Aan de hand van een uitgebreide intake, een telefonisch consult en een eet- en drinkdagboek analyseer ik jouw voedingspatroon en maak ik een persoonlijk nutrition plan
alt

Wat levert het jou op?

Je kunt veel fysieke en mentale veranderingen verwachten na het doen van een programma. Denk aan het veranderen van de lichaamssamenstelling maar denk ook aan kennisontwikkeling. Door de bomen zie je het bos waarschijnlijk niet meer in voedingsland en wat nou écht waar is over voeding ga je leren. Wat is nou goede voeding? Hoeveel moet ik op een dag eten? Wat is nou een goede maaltijd én hoe moet ik dat samenstellen? Kortom alles wat je wilt weten rondom voeding

Programma’s & Kosten

1 maand – 150,00 (eenmalig)
3 maanden – 80,00 (per maand) – meest gekozen
6 maanden – 70,00 (per maand)

Ik zoek 5 kandidaten!

In totaal heb ik 5 plekken beschikaar voor een nieuwe groep die start op maandag 2 april. Normaal gesproken, zoals jullie weten, bied ik 10 plekken aan, alleen zijn er 5 al bezet. En omdat ik kwaliteit wil blijven geven kies ik voor een select groepje. Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben.

Inschrijven

Stuur een e-mail naar jonathan.klaassen@hotmail.com of app nu naar het nummer 06-14951429 en vertel wie je bent en wat je zou willen bereiken. Dan vertel ik hoe het programma eruit ziet en wat de kosten zijn. Mochten we op maandag 2 april gaan starten dan kun je bij deze alvast wennen aan het soort communicatie;)!

Oja..en je krijgt geen dieet;)

Jonathan – diëtist & voedingscoach