Met vijf simpele doch voedzame ingrediënten zet je deze heerlijke snackbowl van Eat Live Travel op tafel. Een koud kunstje, maar  wel een eiwitrijke maaltijd met omega 3 vetzuren (lees: vette vis) en tevens andere gezonde vetten (lees: avocado). Dat kan ik als online diëtist alleen maar waarderen natuurlijk. Ik hoop dan ook van harte dat je deze maltijd een keer gaat maken.

Boodschappenlijst (4 personen)

300 gram macaroni
400 gram wilde zalmfilet (diepvries)
2 avocado’s
100 milliliter kookroom
2-3 eetlepels dille of basilicum
1 citroen
olijfolie
peper
zout

Voedingswaarde (per persoon)

564 Kcal
32 gram Eiwit
44 gram Koolhydraten
30 gram Vetten
6 gram Vezels

Bereidingswijze

1. Kook de macaroni volgens de verpakking gaar. Giet af, maar bewaar een kopje kookvocht.
2. Verwarm een eetlepel olijfolie in een koekenpan. Leg de bevroren zalmfilet erin en maak op smaak met zout en peper.
3. Besprenkel de zalm met 2-3 eetlepels kookvocht van de pasta. Dek het af met een deksel en laat de zalm in zes tot acht minuten garen.
4. Halveer de avocado en verwijder te pit. Lepel de avocado uit en snijd het vruchtvlees in partjes.
5. Meng in een kom de kookroom met de fijngesneden dille of basilicum en breng op smaak met peper en zout.
6. Trek de zalm met twee vorken uit elkaar in kleine stukjes en meng goed met het kookvocht.
7. Verdeel de macaroni over twee borden en verdeel de zalm en avocado over de macaroni.
8. Serveer je snackbowl met pasta, zalm, avocado, met de kookroom en wat citroensap.

snackbowl online diëtist


Inschrijven groep november

Voor groep november zoek ik 10 geschikte mensen die door mij persoonlijk begeleid willen worden. En zoals altijd neem ik niet meer mensen aan omdat ik kwaliteit wil blijven garanderen. Wil jij afvallen, aankomen of heb je een ander specifiek doel? Neem dan NU contact met mij op en wellicht starten wij samen in september. Interesse? Klik hier voor meer informatie, bekijk hier resultaten van deelnemers en vraag hier een gratis intakegesprek aan of stuur mij gelijk een whatspp bericht (06-14951429).