Achter de schermen heb ik samen met Met14 hard gewerkt aan een nieuw lifestyleprogramma. Dit programma heet Voedsel Voor Je Geest. Het lifestyleprogramma dat zich richt op voeding en gezondheid. We gaan in op actuele onderwerpen rondom voeding die in de maatschappij leven en delen daar informatie over. Kortom, wij geven Voedsel Voor Je Geest! Ik ben trots en dankbaar❤

Voedsel Voor Je Geest?

Voedsel Voor Je Geest is een lifestyleprogramma dat zich richt op voeding en gezondheid.

Wat gaat Voedsel Voor Je Geest doen?

Voedsel Voor Je Geest gaat in op actuele onderwerpen rondom voeding die in de maatschappij leven en deelt daar informatie over. Onze kennis halen wij uit de wetenschappelijke literatuur, dit presenteren we vervolgens op een no-nonsense manier. Kortom, wij geven Voedsel Voor Je Geest.

Waarom Voedsel Voor Je Geest?

Veel mensen zijn bang geworden voor eten door allerlei voedselhypes. Dat vinden wij erg. Voeding is namelijk iets moois en daarvan moeten we genieten en profiteren. Voedsel Voor Je Geest schept orde in de onduidelijke wereld van voeding. En daarnaast zoomen we ook in op het mentale aspect. Je fit voelen heeft namelijk te maken met een gezond lichaam en een gezonde geest.

Volg ons op instagram,facebook of youtube