Voordat de nieuwe groep (juli) gaat starten met hun online programma! Bij deze wil ik jullie ervan op de hoogte brengen dat de INSCHRIJVINGEN ZIJN GESTART! Aanmelden kun je doen als je hulp wilt van mij als online diëtist & voedingscoach. Voor groep juli heeft de online diëtist in totaal weer 10 plekken beschikbaar. Vol = vol! Inschrijven is het advies.

Jouw online diëtist & voedingscoach

Als je hulp nodig hebt rondom voeding kan ik van grote waarde voor jou zijn. Als ervaren diëtist en voedingscoach weet ik namelijk precies hoe je een voedingspatroon zó moet inrichten om resultaat te behalen. Denk aan een fysieke verandering (zoals bijvoorbeeld afvallen), maar denk vooral ook aan het verbeteren of optimaliseren van je gezondheid, meer fitheid, energie en zelfvertrouwen krijgen én vooral voor eens en voor altijd eens leren hoe het nou écht zit met voeding.

Persoonlijk

En omdat ieder mens uniek is en een eigen doel heeft heb ik verschillende programma’s ontwikkeld. Denk aan een programma’s gericht op afvallen, aankomen, fitter en energieker worden of specifieke gevallen waarbij de hulp van een voedingsexpert nodig is. Alle programma’s zijn wetenschappelijk onderbouwd om jou het beste resultaat te geven. Wil je weten hoe ik over bepaalde onderwerpen denk? Lees dan alvast hier mijn artikelen.

Geen dieet!

Tijdens een van deze programma’s krijg je geen dieet. Nee, je mag echt alles eten. Waar het om gaat is dat je leert om in juiste verhoudingen te eten zodat je resultaat behaald maar ook alle voedingsstoffen binnenkrijgt zodat je optimaal kunt presteren. Geen restricties, geen vreemde regels, nee een voedingspatroon waar je de rest van je leven iets aan hebt. Het creëren van de juiste balans, daar draait het om.

Online coaching

Om de beste resultaten te bereiken heb ik gekozen voor de volgende methode:  online coaching. Op doordeweekse dagen spreken we elkaar dagelijks en ben ik jouw persoonlijke online diëtist en voedingscoach die op elk moment van de dag voor jou klaar staat en je in de gaten houdt om je zo goed mogelijk te begeleiden. Waar een ‘gewone’ diëtist ervoor kiest om elkaar 1 keer in de maand te zien kies ik ervoor om elkaar dagelijks te spreken. Jij kan je vragen direct aan mij stellen, ik kan ze voor je beantwoorden en kan natuurlijk goed kijken of het goed met je gaat. Door deze unieke methode bereiken we snel resultaat, je leert veel en ik ben de stok achter de deur die je nodig hebt op moeilijke momenten.

Zó maakt de diëtist jouw plan!

Aan de hand van een uitgebreide intake, een telefonisch consult en een eet- en drinkdagboek analyseer ik jouw voedingspatroon en maak ik een persoonlijk nutrition plan. Hierbij houd ik rekening met jouw persoonlijke omstandigheden, denk aan lichaamssamenstelling, voedingsvoorkeuren, leefomstandigheden, beweegpatroon en doel. Je krijgt dus geen standaard voedingsschema, nee, een op maat gemaakt plan die geschikt is voor jou en niet voor je buurman of buurvrouw.

Wat levert het jou op?

Je kunt veel fysieke en mentale veranderingen verwachten na het doen van een programma. Denk aan het veranderen van de lichaamssamenstelling waardoor jij die overtollige kilo’s eindelijk eens kwijt bent of denk aan meer energie, je fitter voelen en meer zelfvertrouwen ontwikkelen waardoor je krachtig in het leven staat. Maar denk ook aan kennisontwikkeling. Door de bomen zie je het bos waarschijnlijk niet meer in voedingsland en wat nou écht waar is over voeding ga je leren. Wat is nou goede voeding? Hoeveel moet ik op een dag eten? Wat is nou een goede maaltijd én hoe moet ik dat samenstellen? Kortom alles wat je wilt weten rondom voeding. Bekijk hier de resultaten van vorige deelnemers..

Programma’s & Tarieven

Bekijk hier de programma’s met de tarieven!

HOE KAN IK MIJ INSCHRIJVEN DAN?

  1. Stuur een e-mail naar info@jonathanklaassen
  2. Stuur een app naar: 06-14951429
  3. Vraag hier een gratis intake gesprek aan