De zomer is in aantocht en dat betekent vaak dat we overtollige kilo’s kwijt willen. Oftewel, afvallen. Voor de zomer bied ik daarom een speciaal programma aan. Noem het een ‘slank de zomer in’, noem het een ‘fit de zomer in’ of noem het gewoon ‘kilo’s kwijtraken voor de zomer’. Waar het om gaat is dat we ons gaan ‘klaarmaken’ voor de zomer. We richten het voedingspatroon zó in dat je gaat afvallen én je alle voedingsstoffen binnenkrijgt waardoor je je fitter gaat voelen. Win-win!

Geen dieet

Tijdens dit zomerprogramma krijg je GEEN DIEET. Geen crashdieet, geen ‘wondermiddelen’ of rare sapkuren om kilo’s kwijt te raken. Nee, een voedingspatroon dat past binnen jouw manier van leven. Vooraf analyseer ik je voedingspatroon en de dingen die je goed doet die blijven we gewoon zo doen. Verbeterpunten die passen we aan en daar ligt dan ook de focus op. Kortom, optimalisatie!

Je krijgt mij erbij!

Hier moet je natuurlijk zin in hebben, maar je krijgt mij sowieso erbij. De zomerlang heb je mij als online diëtist & voedingscoach tot je beschikking. Op elke doordeweekse dag sta ik online tot je beschikking om alle vragen die je hebt te beantwoorden. Tevens krijg je van mij kennis, tools en recepten die aansluiten op jou als persoon. Alles natuurlijk wetenschappelijk onderbouwd. Want voor minder doen we het niet!

En feestjes, bbq en strand dan?

Bij situaties die moeilijk zijn sta ik voor je klaar om goede adviezen te geven. Heb je een barbecue dan bespreken we vooraf precies hoe we met die situatie om moeten gaan. Heb je bijvoorbeeld een barbecue dan kan het zijn dat je dit soort tips van mij krijgt. Heb je een feestje of ga je naar het strand dan herhalen we dat proces precies. We communiceren met elkaar wat het beste is om te doen. Alles om een zo’n goed mogelijk resultaat te behalen.

Dit is mijn methode

Nieuwsgierig?

Neem dan hier een kijkje

Eerst met mij kletsen?

Vraag dan hier een gratis intakegesprek aan

Gelijk starten!

Stuur een mail naar info@jonathanklaassen.nl of stuur een app naar 06-14951429. Vol = vol, want ik wil kwaliteit kunnen garanderen!