Naast mijn werk als schrijver, blogger en presentator ben ik in de kern diëtist en voedingscoach. Ik begeleid mensen op verschillende terreinen. Afvallen, aankomen, specifieke gevallen of een gezondere levensstijl aanleren. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan heb ik nu een eigen programma ontwikkeld. Ik leg het hieronder in het kort uit.

Persoonlijke voedingsbegeleiding

Tijdens dit programma begeleid ik jou voor een periode van 3 aaneengesloten maanden om jou doel te bereiken. Je kan meedoen als je wilt afvallen, strak de zomer in wilt gaan, wilt aankomen of een fittere levensstijl wilt aanleren. Als diëtist en voedingscoach help ik je tijdens dit programma om dat doel te bereiken.

Hoe ziet het eruit?

Vooraf analyseer ik je voedingspatroon en geef ik je een adviesrapport met daaruit een voedingsplan voor periode I (elke maand heeft een eigen voedingsplan). Vervolgens start de coaching en help ik je om dat voedingsplan te implementeren in je dagelijkse leven en leer ik je alles over voeding, want wat moet je tegenwoordig nou nog geloven in voedingsland?

Hoe vaak zie je mij?

Elke maand heb je een consult met mij en evalueren we hoe de maand is gegaan. Hoe is de progressie? Blijven we op dezelfde voet verder gaan of gaan we een andere methode toepassen? Kortom, een persoonlijke aanpak met een persoonlijke strategie. Tussen die evaluatiemomenten spreek je mij online bijvoorbeeld via whatsapp of via de e-mail.

24/7 contact

Tijdens deze maand heb je 24/7 de mogelijkheid om online door mij begeleid te worden. Voorbeeld: je staat in de supermarkt en je weet niet wat je moet kopen of je hebt een etentje. Wat moet je nu doen? Je appt of belt mij en ik vertel precies welke keuzes je moet maken. Zo weet je dus altijd welke keuzes je moet maken en heb je altijd een stok achter de deur.

Geen dieet!

Je krijgt geen dieet. Ik ben namelijk een felle tegenstander van diëten. Waarom? Dat kan je hier lezen;)

Interesse

Wil je meer weten over het programma en wat de kosten zijn? Stuur een e-mail naar jonathan.klaassen@hotmail.com en vertel me wat je wilt bereiken. Als je je nummer achterlaat bel ik je even op.

alt

Mijn werk is mijn passie?