Yara

“Wát een verademing! Ik leerde heel snel dat ik in principe alles mag eten, alles gaat om porties en bewuste keuzes”

Al jaren struggle ik met mijn gewicht. Ik ben in de afgelopen 8 jaar drie keer 10 tot 15kg afgevallen, maar steeds zat dit er binnen een jaar ook weer aan – en soms zelfs meer. Ook 2019 was een jaar waarin ik weer veel was aangekomen in relatief korte tijd. Ik was het zat. Ik heb vele verschillende dieten geprobeerd de afgelopen jaren, en overal mocht je een bepaald product niet. Ik wilde graag een gezonde relatie met voedsel krijgen. Porties, wat is nou wel en niet gezond, wat mag wel en wat niet: ik was het helemaal kwijt door de vele dieten die ik heb gevolgd. Ik had bijv. over de jaren een ‘fobie’ voor brood ontwikkeld, terwijl ik daar juist zo dol op ben! 😉 Ik besefde dat ik het deze keer niet alleen aankon en na wat uitzoekwerk kwam ik uit bij online diëtist Jonathan

Wát een verademing! Ik leerde heel snel dat ik in principe alles mag eten, alles gaat om porties en bewuste keuzes. Zelf woon ik in ‘the middle of nowhere’ in het buitenland en de dichtstbijzijndste supermarkt is een uur rijden, bij ons thuis is het dus vaak improviseren qua koken en moeten we het doen met écht de basisproducten. Dit was voor Jonathan geen probleem en hij hielp me direct bij het vinden van de juiste producten die hier natuurlijk andere namen hebben dan in Nederland. Geen vaste weekmenu’s met moderne en / of elke dag andere producten: met hulp van Jonathan ontwikkelden we een leefstijd die écht bij mij past en daardoor volhoudbaar is!

Ik kan zeggen dat ik nu leef op puur de basis: geen moderne superfoods of andere ‘nieuwe producten’. Allemaal heerlijke basis producten die overal te krijgen zijn: groenten, fruit, volkoren producten (brood, rijst, pasta), zuivelproducten (yoghurt, kaas), vlees en vis en smaakmakers zoals sausjes en kruiden.
Ook ben ik fanatiek gaan sporten en doe ik ca. 5 keer per week een fitness filmpje op youtube. Ook dit is gemakkelijk, gratis en gewoon thuis dus ook volhoudbaar. 👍

Door Jonathans aanwezigheid, betrokkenheid en vele bijna dagelijkse support kreeg ik langzaam meer zelfvertrouwen en weet ik nu precies wat goed voor me is!

Ik ben er nog niet maar na 3 maanden hulp van Jonathan ga ik het nu zelf proberen. 🤞 Jonathan heeft aangegeven altijd bereikbaar te blijven in geval van ‘nood’ dus ook dat geeft weer veel vertrouwen.Ik kan het iedereen aanraden met Jonathan aan de slag te gaan!

Jonathan, bedankt voor alles. Dit resultaat is teamwork, en daar ben ik je heel dankbaar voor!

Wil jij net als Yara ook resultaat
Schrijf je hier in

Meer resultaten zien?
Klik hier