Anouk

anouk online diëtist
anouk online diëtist

“Lekker in mijn vel door inzicht en bewustwording”

Na een zomer met een (door omstandigheden) ongezonder eetpatroon en weinig sporten heb ik eind 2019 mijzelf 3 maanden coaching met online diëtist Jonathan gegund. Ik zat namelijk niet lekker in mijn vel, kilo’s teveel en wilde structureel een ander eetpatroon. Eén van de beste beslissingen ooit!

Ik ben 6 januari gestart en nu, 3 maanden later, ruim 7 kilo kwijt. En uiteraard ga ik door. Want het bleek eigenlijk relatief eenvoudig. Waarom? Omdat je gewoon alles kan en mag eten. Ik hoefde mijn geliefde pasta’s of chili con carne helemaal niet te laten staan, yeah! Het nutrition plan en alle tips tussendoor gaven motivatie naast uiteraard de weegschaal die elke week significante verschillen liet zien! Ook bij de maandelijkse foto’s en metingen was de verandering goed zichtbaar.

Jonathan zijn dagelijkse coaching was de stok achter de deur die ik nu even nodig had. Wanneer ik vragen had, kon ik die kwijt en kwamen er duidelijke antwoorden en nog meer tips. Die gaven inzicht en creëerden bewustwording. Dat was het belangrijkste, want dat maakt dat ik nu vol vertrouwen zelf door kan op deze ingeslagen weg. Nu alleen nog minder mijn eten afwegen. Dat mag ik loslaten nu! Bij twijfel kan ik altijd terugvallen op mijn voedingsplan en de eerder ontvangen mails met tips en aanmoedigingen. Want terugvallen kan en zondigen mag, zolang het allemaal maar in balans is.

Mijn winst: lekkerder in mijn vel, meer energie, inzicht en bewustwording en vertrouwen dat ik dit op eigen kracht voort kan zetten!

Lieve Jonathan, bedankt voor je positiviteit, aanmoediging en aangereikte informatie!”

Anouk

Wil jij net als Anouk ook resultaat behalen?
Schrijf je hier in

Meer resultaten zien?
Klik hier