Roxanne

“Mijn futloosheid en moeheid werden omgezet in enorme bergen energie!”

Al een tijd was ik moe en futloos. Energie was ver te zoeken. Ik dacht dat het lag aan het feit dat ik dagelijks van 6.30 uur tot 20.00 uur van huis was. Ik had sinds een half jaar een nieuwe baan en ik was volledig mijn ritme qua voeding kwijt. Het werd dus tijd om even wat hulp in te schakelen.

Samen met Jonathan ging ik op zoek naar de juiste balans in eetmomenten, het soort eten en mijn energielevel. Ik ontdekte al snel de voordelen van juiste porties eten. Mijn weekenden konden eindelijk weer gevuld worden met activiteiten in plaats van uitrusten. En… ik ben ook nog eens een aantal kilo’s kwijtgeraakt!

Jonathan heeft echt gekeken naar mijn behoeftes, mijn eigen kookpatronen en heeft daar gebruik van gemaakt. Ik ben niet anders gaan eten, ik ben alleen bewuster gaan nadenken in hoeveelheden. Het fijne aan Jonathan vond ik dat hij niet zegt dat je iets niet mag eten. Het gaat om portiecontrole en balans. Wat voor mij heel belangrijk was, aangezien ik tijdens etentjes met vrienden niet constant bezig wilde zijn met dit mag wel en dit mag niet.

Kortom, ook als je gewoon meer structuur in je eetpatronen wilt en als je meer energie wilt halen uit voeding, dan is Jonathan de perfecte online voedingscoach!

Wil je net als Roxanne ook resultaat behalen?
Schrijf je dan hier in

Wil je meer resultaten zien?
Klik dan hier