Mendela

mendela online diëtist

“Ik ben voor het eerst sinds lange tijd best trots op mezelf!”

Na een lastig jaar achter de rug te hebben waarin niks liep zoals ik wou; op het werk, met vriendschappen, in de liefde en in mijn omgeving, kreeg ik een burn-out. Al mijn energie was opgegaan aan mensen en situaties, maar nergens kon ik weer opladen. Ik herkende mezelf niet meer terug; moe, lusteloos, verdrietig en 90% van de tijd wou ik niet meer uit huis. Ik dacht er na 2 weken even uit te zijn op het werk dat ik mezelf wel weer staande kon houden, maar de 2 weken werden bijna 3 maanden.

Ik merkte aan mezelf dat ik niet lekker in m’n vel zat, letterlijk en figuurlijk en ik besloot er wat aan te gaan doen.. want waar beter de energie in te stoppen EN er ook weer uit te halen dan bij jezelf!
Ik ben een voedingsplan gaan volgen onder leiding van, waar ik ooit in een grijs verleden mee in de klas heb gezeten. Hij vroeg me met de intake specifiek nog of dit niet teveel voor me zou zijn, maar ik was heel stellig; ik moet dit NU doen!

In 10 weken heb ik dit mooie resultaat weten te behalen. Ik ben voor het eerst sinds lange tijd best trots op mezelf! Ik heb ergens mijn energie in gestoken en mijn best voor gedaan en ik zie het verschil! Ik ben zo blij dat ik de keuze heb gemaakt dit te doen. Zoveel stappen zijn al gemaakt, ben weer volop aan het werk en ik kan mijn grenzen beter aanvoelen/aangeven. Af en toe heb ik een moment dat ik voel dat ik er nog niet helemaal ben, maar PROGRESS NOT PERFECTION.