Kim

kim online diëtist

“Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?”

Een gedachte die bij mij tijdens dit proces vaak voorbij kwam. Nu 2 jaar geleden trouwde ik met de liefde van mijn leven. Nog nooit was ik zo zwaar als toen. Ik was gelukkig, maar heel onzeker en boos op mezelf dat ik het zover had laten komen. Na de geboorte van onze zoon wilde ik nu echt de koe bij zijn hoorns pakken en aan de slag. Maar waar begin je?

Ik volgde Jonathan al een tijdje op Instagram en besloot hem een berichtje te sturen. Even later volgde de telefonische intake en ik wilde dolgraag zo snel mogelijk gaan starten. In de 6 maanden van begeleiding krijg je zoveel informatie. Een op maat gemaakt voedingsadvies, recepten, tips en natuurlijk dagelijks online contact. Dat laatste zorgt echt voor die stok achter de deur wanneer je discipline even niet meewerkt. Gedurende deze 6 maanden ben ik in totaal 10 kilo kwijt geraakt en super blij met dit resultaat!

Met de kennis die ik nu heb ga ik op eigen kracht verder en wil ik graag mijn streefgewicht bereiken op mijn verjaardag. Balance is key en zo ga ik dat behalen.