Romy

“Ik voel me energieker, heb een betere stoelgang en verloor 5,5 kilo”

De bevalling, de gebroken nachten en de hormonen…. het hoort er natuurlijk allemaal bij. Maar zelfs na drie prachtige kinderen op de wereld te hebben gezet moet ik eerlijk toegeven dat de eerste weken na mijn laatste bevalling behoorlijk pittig zijn geweest.

Na mijn derde zwangerschap herkende ik mijn lichaam niet meer terug. De weken streken voorbij maar het “herstel” van mijn lichaam kwam niet op gang. Mijn buik was nog steeds zacht en blubberig en van mijn borsten was haast niets meer over. Mijn lichaam vroeg om extra suikers om de gebroken nachten te compenseren. En al snel werden die extra suikers, in plaats van een behoefte, een gewoonte en zo groeide niet alleen de kilo’s maar ook mijn onzekerheid.

En zo kwam ik bij Jonathan Klaassen terecht. Jonathan laat je bewust met voeding omgaan en maakt eten leuk! Doordat ik gezonder en gevarieerder at voelde ik me energieker, had ik een betere stoelgang en verloor ik in vier maanden tijd 5,5 kilo. Van mijn taille was 7,5 cm af en van mijn heupen 4 cm.

MEER LEZEN?
Romy is blogster bij Romy’s Choise en schreef over deze periode een blog. Open en eerlijk vertelt ze daarin hoe ze zich voelde en dat bewonder ik. Het hele verhaal kan je hier lezen. Ik ben ontzettend trots op haar!