Jaire

Ik zie mijn lichaam veranderen op een positieve manier!

Elke keer als we (mijn vriendin en ik) onderweg waren naar een andere stad om te shoppen had ik er erg zin in. Eenmaal in de stad en wanneer ik kleren stond te passen was de lol zo over. Dan stond ik in een nieuw shirtje voor de spiegel en zag ik alle rondingen van mijn lichaam. Dan was het leuk dagje shoppen zo voorbij en zo heb ik nog wel meer voorbeelden over dat ik me ergerde aan mijn lichaamsomvang.

In het verleden deed ik veel aan sport waaronder de sportopleiding en ik merkte dat eronder hand heel veel verschil qua fitheid was tussen toen en nu. Ik zat niet meer lekker in mijn vel.

Nu wist ik dat een maatje van vroeger, genaamd Jonathan, heel erg in to the voeding was en ik wist van me zelf dat ik daar voornamelijk de fout in ben gegaan. Dus ik heb weer eens contact opgenomen met Jona. Na wat ge-app gaf Jona aan dat hij wel iets voor mij kon betekenen. Ik gaf aan dat het me niet om de kilo’s gaat maar juist om mijn lichaamsomvang.

Nu 2 maanden later voel ik me een stuk fitter en zie ik mijn lichaam veranderen op een positieve manier! Zelfs mijn eetpatroon/ gewoonte is zodanig aangepast dat als Jona zegt “zullen we deze week weer even foto’s maken van alle maaltijden”, dat ik dat continu vergeet omdat de maaltijden een automatisme zijn geworden. Thnks Jonathan!!

Jaire Lisapaly