Daniël

“Nu 3 maanden verder voel ik mij fitter en 11 kilo lichter”

Afgelopen mei mocht ik 30 kaarsjes uit blazen. Gelukkig is het maar 30, je bent het zo voordat je het door hebt Toch ga je nadenken, zal ik mij weer inschrijven voor de Dam tot Damloop (10 Engelse Mile)? Als ik dat ga doen moet ik toch beter voor de dag komen dan het afgelopen jaar. Waar ligt dit aan, slecht getraind? Ja! Conditioneel? Ja! Dagelijks eet patroon? Ja! Toen ik dit aan het opsommen was dacht ik verrek dit is een wake up call?!

Ik zag al op Facebook en Instagram dat Jonathan aardig bezig was met voedingsschema’s en nog veel meer. Zal ik vragen of hij mij misschien kan gaan begeleiden?  Ik zette de stap, Jonathan stelde een voedingsschema in combinatie met sporten. Nu 3 maanden verder voel ik mij fitter en 11 kilo lichter. Mijn eet patroon is veranderd op een positieve manier, ik ben mij meer bewust met wat ik eet. En ik ben nog niet klaar bij Jonathan, wij gaan nog even door!

Voor aankomend jaar heb ik diverse nieuwe doelen op sportief vlak omcirkeld. Bij de Damloop in september wil ik graag een nieuw PR lopen, en kers op de taart wil ik in februari een aanval gaan doen om de halve marathon van Tel Aviv onder de 02.00 te gaan lopen.

Daniël Brinkman