Wendy

Wendy Online diëtist

“Je geeft tips je oordeelt en veroordeelt niet op een moment dat iemand het zwaar heeft, of wijst met je vinger”

Ik vond de deelname – ondanks dat ik stiekem toch wel wist wat gezond eten was – heel leuk en interessant. Jouw boek Voedsel Voor Je Geest, is wat ik al mijn hele leven doe en waar ik zelf in geloof. Toch was ik zo nieuwsgierig en wilde ik het zelf ervaren en voelen, zelf meemaken om mee te doen. Ook omdat ik zelf de opleiding Voedingsdeskundige volg en hopelijk toch echt dit jaar afrond.

Door mijn eigen perfectionisme in veel dingen heb ik dan toch bevestiging nodig, het schouderklopje, je doet het goed. Wat ik echt van jou geleerd heb, is niet zo streng zijn voor mezelf, wat best een opgave is. Bewust zijn en niet alles automatisch doen, even terug naar de juiste porties die voor mij geschikt zijn.

Mijn leven is passie voor eten en leef voor eten (niet andersom ) en het gelukkigste plekje op aarde is mijn keuken. Dan kook ik vers, gezond en alles zelfgemaakt, al zijn mijn borden niet altijd overvol. Omdat het dan zo lekker is, en er altijd teveel is, pak ik nog een beetje. Jouw tips brachten het terug naar de juiste porties. Dan weer dat puntje gewoonte, ja ik ben een gewoonte mens en dat dat rode wijntje s’ avonds wat ik moest laten staan, was een opgave. Toch weer jouw tips en dan weer het zinnetje ‘bouw het af’. In een gezond voedingspatroon is altijd ruimte voor wat lekkers.

En dat lukte! Het was niet een dry januari maar toch zeker een meer dan halve dry januari. Een ontzettende goede eigenschap van jou is: je geeft tips je oordeelt en veroordeelt niet op een moment dat iemand het zwaar heeft, of wijst met je vinger, je legt het altijd bij diegene zelf zodat diegene erover kan nadenken, uiteindelijk een eigen keuze maakt, voor mij een gave als je dat hebt en kunt, dan ben je een goede coach. Dank!

Wil jij net als Wendy ook resultaat behalen?
Schrijf je hier in.

Meer resultaten zien?
Klik hier