Rebekka

Rebekka online diëtist

“Je positieve feedback gaf mij extra energie om door te gaan en met zo’n schema voelde het ook niet als afvallen terwijl ik toch wat kilo’s en cm kwijt ben geraakt”

Het eind van het traject is alweer in zicht. En ik ben blij dat ik het ben aangegaan. Ik vind het ook bijzonder om bij mezelf te merken dat ik je niet per se meer nodig heb (klinkt wat onaardig maar ik hoop dat je snapt wat ik bedoel.

Het maken van de weekplanningen heeft mij enorm geholpen en ik vond het erg fijn om die de eerste tijd steeds met je te delen. Je positieve feedback gaf mij extra energie om door te gaan en met zo’n schema voelde het ook niet als afvallen terwijl ik toch wat kilo’s en cm kwijt ben geraakt. Mensen om me heen beginnen het nu ook te zien dat ik afgevallen ben en dat is leuk om te horen.

Dus met kleine veranderingen en nieuwe inzichten ben ik weer verder gekomen. De artikelen op maandag en vrijdag in de mail vond ik ook erg fijn en verhelderend. Al met al vond ik je begeleiding praktisch, positief en motiverend, heel erg fijn!

Rebekka

Wil jij net als Rebekka ook resultaat behalen?
Schrijf je hier in

Meer resultaten zien?
Klik hier