Jettie

resultaat jettie online diëtist

“Bij de intake gaf ik aan dat ik ongeveer 15 kilo wilde afvallen. Dat is ruimschoots gelukt: aan het einde van het traject was dit zelfs 19,5 kilo!”

Afgelopen zomer nam ik contact op met Jonathan, omdat ik al een paar jaar problemen met mijn gewicht had. Door wat fysieke tegenslag was mijn gewicht met meer dan 15 kilo gestegen. Het lukte mij niet om mijn gewicht stabiel te houden, laat staan af te vallen. Ik was het vertrouwen in mijn lichaam volledig kwijt en wist niet meer hoe ik het afvallen moest aanpakken. Ik voelde me helemaal niet happy en wilde er alles aan doen om weer de fitte vrouw te zijn van de jaren ervoor.

Ik volgde Jonathan al een tijdje op social media en zijn visie sprak mij ontzettend aan: geen beperkingen, geen rare regels, maar een normaal en gezond voedingspatroon. En wat ben ik blij dat ik het traject bij Jonathan ben ingegaan! Het resultaat mag er absoluut zijn.

Het meest prettige vond ik het contact gedurende vier dagen per week. Zodra ik ergens mee zat of een vraag had, kreeg ik vrijwel altijd dezelfde dag nog een reactie. En reken maar dat het een stok achter de deur is als je 4 tot 5 dagen per week moet laten zien wat eet! Dit werkte voor mij ontzettend goed en hielp mij ook door lastige periodes heen.

Tevens was het traject ook echt op mijn behoeften afgestemd. Ik had niet zozeer iemand nodig die mij kon leren wat gezond eten is. Dat wist ik wel. Ik had juist iemand nodig die mij het vertrouwen kon geven dat ik wél kan afvallen, kon verzekeren dat het echt niet erg is om een keer uit de bocht te vliegen en kon leren om niet in paniek te raken als de weegschaal om onverklaarbare redenen een hoger getal laat zien. “Het komt echt goed”, heb ik vaak gehoord. O ja, en ook fijn dat Jonathan beschikt over een behoorlijke dosis relativeringsvermogen…

Jonathan’s manier van communiceren gaf mij het gevoel dat ik niet één van de velen was zoals bij een regulier werkende diëtist. Hij toonde oprechte betrokkenheid, interesse en soms bezorgdheid. En dat stopte niet ineens na afloop van het traject.

Bij de intake gaf ik aan dat ik ongeveer 15 kilo wilde afvallen. Dat is ruimschoots gelukt: aan het einde van het traject was dit zelfs 19,5 kilo! Nu ben ik alweer ruim een maand “op mijzelf” en daalt mijn gewicht nog steeds langzaamaan. Ik ben momenteel fitter en slanker dan 10 jaar geleden. Daar zal ik Jonathan eeuwig dankbaar voor zijn!

Jettie

Wil jij net als Jettie ook resultaat behalen?
Schrijf je hier in

Meer resultaten zien?
Klik hier