Linda

Linda online diëtist

“Ik hoef nog maar 1 kilo tot mijn streefgewicht en met jouw tips in mijn achterhoofd twijfel ik er niet aan dat dit uiteindelijk zal lukken!”

1 februari begon ik met het online coachingstraject dat ik won bij online diëtist Jonathan Klaassen en ging supergoed van start. De eerste kilo’s vlogen eraf en dat voelde echt ouderwets goed. Lossere kleding, een steeds lager getal op de weegschaal… En toen kwam de eerste terugval. Al dagen supermegaveel trek en dat resulteerde dus (weer) in de welbekende eetbuien, 3 dagen achter elkaar! Maar deze keer was toch anders; ik had iemand achter me staan die me er niet om veroordeelde maar me hielp uitzoeken waar dit vandaan kwam en hoe we dit konden gaan voorkomen. Later zijn er nog wel van dit soort eetbuien geweest, maar kon ik steeds weer terugvallen op de kennis die ik nu heb en wist ik dat ik mezelf niet hoefde te veroordelen. Accepteren dat het is gebeurd, en vervolgens doorgaan met bewuste en gezondere keuzes! Met altijd ingebouwde ruimte voor een wijntje, lekker eten, stukje kaas of een chocolaatje… ik ben en blijf een Bourgondiër! De eetbuien zullen ongetwijfeld af en toe voorkomen, ik ben echter gestopt met ertegen vechten door middel van acceptatie. Ik ben niet perfect, ik hoef niet perfect te zijn, ik ben ‘gewoon’ een mens.

Bedankt Jonathan voor jouw hulp in mijn verbeteringsproces, je bent echt een topcoach! Inmiddels 25cm (en totaal bijna 8 kilo) minder Linda. Supertrots en ik ga door met goed voor mijn lijf & geest zorgen. Want ook al is het cijfer op de weegschaal niet belangrijk meer: ik hoef nog maar 1 kilo tot mijn streefgewicht en met jouw tips in mijn achterhoofd twijfel ik er niet aan dat dit uiteindelijk zal lukken!

Linda

Wil jij net als Linda ook resultaat behalen?
Schrijf je hier in

Meer resultaten zien?
Klik hier