Marlies

Marlies afvallen online diëtist

“Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik mezelf dingen moest verbieden, maar ik voelde me er juist ontzettend goed bij!”

Met de lockdown halverwege december 2020, kwam ik voor de derde keer werkloos thuis te zitten. Van een actieve baan en elke dag buiten opeens grotendeels thuis en op de bank. Zin om gezond te koken voor mezelf had ik daarbij al helemaal niet… Het spreekt voor zich dat je je daar niet beter van gaat voelen, dus ik besloot om in januari te starten met een coaching traject van 3 maanden bij Jonathan. Ik kreeg richtlijnen, recepten en ik besloot er ook direct vol voor te gaan!

Slechte gewoontes afleren is niet makkelijk, maar voor mij was de oplossing om een weekmenu te maken en aan de hand daarvan een boodschappenlijstje. Ik hou me dan ook braaf aan dat lijstje en ongezonde dingen zijn het huis niet meer ingekomen.
Ik heb sinds januari elke dag lekker gegeten, geen honger gehad en ik ben daarbij 8 kilo afgevallen. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik mezelf dingen moest verbieden, maar ik voelde me er juist ontzettend goed bij!

Bij twijfel: gewoon aanmelden! Ik ga het nu op eigen houtje verder proberen, maar wie weet sluit ik de toekomst nog eens aan voor wat extra motivatie!

Marlies

Wil jij net als Marlies ook resultaat behalen?
Schrijf je hier in

Meer resultaten zien?
Klik hier