Esther

Esther online diëtist

“En als de emotie echt te hoog was en ik weer eens naar chocola of wijn greep was Jonathan daar. Niet met een belerende vinger maar altijd met positieve feedback om je inzicht  te geven in het moment of de emotie”.

Op mijn eten heb ik altijd moeten letten om goed in mijn vel te zitten. Sporten & voldoende bewegen doe ik dagelijks, daar zit bij mij niet het probleem. Ik ben een emotie-eter en na een heftige periode van verhuizen en scheiden waren daar dan ook helaas de extra kilo’s. Toen de rust weer gekeerd was wilde ik deze graag op een juiste manier verliezen met het oog op lange termijn en geen quickfix. Via Instgram kwam ik bij online diëtist Jonathan Klaassen terecht. Zijn aanpak; gewoon normaal eten, juiste keuzes maken en een gezonde mindset dat sprak mij aan. Ook de (misschien wat minimalistische) maar wél realistische voor – / na foto ’s waren voor mij de doorslag om contact op te nemen.

Na een prettig telefonisch intake gesprek ben ik dit traject met veel plezier aangegaan. Het traject is duidelijk en overzichtelijk om mee te beginnen. De wekelijkse mailtjes waren erg verfrissend en interessant, ook gaven ze meer inzicht in het psychologisch aspect. Via whatsapp is er dagelijks makkelijk contact over je voeding of eventuele struggels waar je tegen aan loopt. Zelf vond ik het fijn om met foto’s het als een soort van dagboekje te gebruiken.

En als de emotie echt te hoog was en ik weer eens naar chocola of wijn greep was Jonathan daar. Niet met een belerende vinger maar altijd met positieve feedback om je inzicht  te geven in het moment of de emotie. Om uiteindelijk balans te vinden en je de juiste keus te laten maken. Wat ik van dit traject heb geleerd; dat het niet perfect hoeft te zijn om het te laten slagen! Er is ruimte voor chocolade een wijntje en een kaasje.  Het is met vallen en opstaan gegaan de afgelopen 12 mnd, enerzijds had ik meer resultaat willen behalen. Maar realistisch gezien weet ik dat dit beter is en blijvend!

Ik ga lekker op deze voet verder, balans en geduld is de sleutel tot succes! Bedankt Jonathan voor je positiviteit en inzichten!

Esther

Wil jij net als Esther ook resultaat behalen?
Schrijf je hier in.

Meer resultaten zien?
Klik hier