Hester

“Mentaal en fysiek heb ik een positieve verandering doorgemaakt”

Al jaren ben ik op zoek naar een goede manier om kilo’s kwijt te raken. Begin van dit jaar heb ik de krachttraining ontdekt, daarnaast ging ik mijn voeding bijhouden met een app. Toch bleef het echte resultaat uit. Op Instagram zag ik de mooie resultaten van coaching bij Jonathan, dus heb ik niet lang nagedacht en mij ook ingeschreven. De eerste maanden heb ik vooral het voedingsplan gevolgd en sinds 2 maanden ben ik ook weer aan het sporten.
Het grootste verschil is mijn bewustwording, dat ik nu bewuster eet, ik eet wat ik lekker vind, maar weet nu ook dat ik het goede eet en dat dit werkt voor mij. Daardoor kan ik ook bewuster genieten van een keer uiteten of een wijntje bij het eten. Ik besef me nu dat balans belangrijk is en dat ik die zelf in de hand heb. Moeilijke momenten blijven en zo ook het schuldgevoel als het even niet lukt. Maar het feit dat ik die gevoelens met iemand kan delen die hier zonder oordeel op reageert, zonder het leermoment uit het oog te verliezen, maakt dat mijn motivatie snel weer terug is en ik lachend weer mijn gezonde maaltijd klaar maak!
Hoewel ik nog lang niet ben waar ik wil zijn, heb ik wel mentaal en fysiek een positieve verandering doorgemaakt. Eind november vertrek ik naar India, om hier 3 maanden vrijwilligerswerk te gaan doen. Het feit dat ik mij nu al beter voel, maakt dat ik meer vertrouwen heb om dit project aan te gaan.

Hester de Kok