Elke

“Ik heb de gezonde levensstijl omarmd”

Na een begeleiding van 2 maanden, heb ik ondervonden dat alle begin wel moeilijk kan zijn. Ik kom van grote porties, late night snacks of maaltijden, veel extra maaltijden tussendoor, onregelmatig eten. Naar een gezonde en gevarieerde voedingsinname met de juiste hoeveelheden. Mijn vraag naar jonathan was vooral om me te leren omgaan met dosering, het maken van juiste keuzes in voeding, omgaan met probleemsituaties.

Het was moeilijk om voedinginname af te geven maar jonathan stond me dag per dag bij, bekeek samen met mij of mijn keuze in producten correct waren, waar mijn moeilijkheden lagen en als er wijzigingen gedaan mochten worden. Iedere dag verliep gemakkelijker omdat ik het gevoel had niet afgestrafd te worden met mijn keuzes maar dat er een balans werd gecreëerd voor iedere dag.

Ik heb ontzettend veel bijgeleerd van jonathan. Inname van voeding is een verademing geworden, waar ik het schuldgevoel kan achterwege laten, mijn dagen verlopen vol energie, ik heb de gezonde levensstijl omarmd. Een grote dankjewel aan Jonathan!

Elke schuermans