Abby

“Ik begin steeds meer te leren over wat ik wel en niet moet eten”

Ik wilde al een tijdje afvallen omdat ik niet goed in mijn vel zat. Hierbij probeerde ik verschillende dingen maar haakte dan toch weer af en kwam 2x zo snel weer aan. Ik merkte op mijn werk dat mijn broek echt te strak begon te zitten en voelde me hier zo ongemakkelijk bij. Dan kan je natuurlijk 2 dingen doen. Of ik bestel een broekmaat groter of het is een wake up call dat er wat moet gaan veranderen.

Bij mij heeft het geleid tot het 2e dat er echt iets moest veranderen. Als ik het met mijn omgeving erover had zei iedereen: maar je bent toch helemaal niet dik? Nee het is het ook niet dat ik “dik” ben maar ik zit gewoon helemaal niet goed in mijn vel.

Mijn vriend begon op een dag over een voedingsplan wat hij wilde gaan volgen. Ik wilde het eerst nog weleens zien, omdat hij ook snel afhaakte bij dit soort dingen. Ik merkte al snel aan hem dat hij enthousiast was waardoor ik het eigenlijk ook wel wilde gaan proberen.

Ondertussen ben ik 2 maanden bezig met het voedingsplan en zit echt veel beter in mijn vel. Ik ben 3 kilo afgevallen en begin steeds meer te leren over wat ik wel en niet moet eten. Hierdoor kan ik het ook steeds beter combineren met mijn onregelmatige diensten zonder dat ik er heel erg over moet nadenken. Thanks Jonathan Klaassen!

Abigail Bussen