John

Ik ben bijna 15 kilo kwijt en zit lekker in m’n vel

In januari 2017 was ik het zat. Bijna een jaar lang hadden sport en voeding niet de juiste aandacht gekregen die ze horen te krijgen. Dit kwam onder meer doordat ik minder goed in mijn vel zat en ik had steeds moeite om na vakanties in verre oorden het normale ritme weer op te pakken.

Dit deed mij besluiten om met Jonathan om de tafel te gaan, vriend en tevens diëtist. Jonathan maakte voor mij een plan waarin stond wat voor producten ik per dag moest eten en er stond duidelijk in welke hoeveelheden ik moest nemen. Dit in combinatie met 3 tot 4x trainen per week.

Sinds 1 februari ben ik bijna 15 kilo verloren en zit ik lekker in mijn vel. Ik merk dat ik in de ochtend beter wakker word en ook op werk ben ik frisser. Zowel fysiek als mentaal voel ik mij momenteel stukken beter dan vorig jaar. Mijn lichaam heb ik in korte tijd enorme veranderingen zien maken. De reacties die ik van mijn omgeving kreeg waren erg positief. Zowel deze reacties als de resultaten die te zien zijn nadat Jonathan mijn lichaam opgemeten heeft motiveren heel erg.

Het voedingsplan van Jonathan heeft mij tot de dag van vandaag erg geholpen en daar ben ik hem erg dankbaar voor. We blijven doorgaan!

John Kearney