Francesca

“Ik ben gewoon bewuster gaan leven”

Afvallen zonder hulp bleek een lastiger verhaal, dat kreeg ik niet voor elkaar. Na een maand zat ik nog steeds op hetzelfde gewicht en realiseerde me dat ik niet kon afvallen zonder hulp en motivatie van buitenaf. Wat trouwens ook helemaal niet erg is, sterker nog…ik ben absoluut niet de enige in de wereld die het niet alleen voor elkaar krijgt. Ik stuurde vrijwel direct daarna een bericht naar mijn diëtist en voedingscoach Jonathan en meldde me aan voor een nieuwe periode coaching van 4 maanden. Met als doel om nog (ongeveer) 10 kilo kwijt te raken voordat ik 40 word. Oftewel, voor begin oktober.

Eigenlijk gaat het me niet eens zozeer om de kilo’s, maar om de centimeters. Het vet zit met name rondom mijn buik en heupen en daar zit de winst. Voor mijn figuur en gezondheid, en dat laatste vind ik nog het belangrijkste.

Begin juni zijn we samen weer aan de bak gegaan en het gaat super. Het is een maand vol enorme uitdagingen geweest tot op heden. Denk aan weekendjes weg, persevents, diners en kookdagen…maar ik ben standvastig (koppig mag je het ook noemen) genoeg om het toch voor elkaar te krijgen. En dat kan ook heel goed, want Jonathan’s coaching is er juist op gericht om je geen dingen te verbieden, maar om een betere balans te vinden. Wel met een gemiddelde calorieverlaging in de week uiteraard, want uiteindelijk val je daar op de langere termijn van af als dat je doel is. Lees hier het hele verhaal van Francesca

Wil je net als Francesca ook resultaat bereiken?
Schrijf je dan hier in voor mijn programma

Wil je meer resultaten zien?
Klik dan hier