Aleid

“Dankzij de methode van Jonathan ben ik ongeveer 8 kilo kwijtgeraakt.”

Dit jaar ben ik via een online artikel terechtgekomen bij Jonathan. Nadat ik al een tijdje aan het worstelen was met mijn gewicht sprak zijn verhaal me aan. In het verleden heb ik al meerdere methodes geprobeerd om af te vallen en was ook wel succesvol. De laatste keer was ik overgestapt op een dieet waarbij de koolhydraten worden beperkt (GoK). Ik ben toen veel afgevallen, maar ik had grote moeite om dit vol te houden. Het grootste probleem waar ik tegenaan liep is dat de wereld niet is ingericht op koolhydraatarm eten. Ergens gaan eten of lunchen waren altijd een opgave. Dus toen ik die methode opgaf ben ik vervolgens bijna alles weer aangekomen wat eraf was.

Mijn hoofddoel was afvallen en voor mij kwam het eigenlijk gewoon neer op normaal eten, maar minder dan ik gewend was. Dankzij de methode van Jonathan ben ik ongeveer 8 kilo kwijtgeraakt. Jonathan heeft mij geholpen op een duurzame manier af te vallen en op een manier waarmee ik normaal kan eten en daardoor functioneren.  Natuurlijk is het in het begin een beetje zoeken, maar al heel snel voelde ik me er prettig bij en kwam er ook resultaat. Het belangrijkste wat Jonathan mij heeft geleerd is het maken van de juiste keuzes. Natuurlijk zijn er momenten dat je minder goed eet of teveel eet, maar ik weet op welke basis ik terug kan vallen. Ik heb er veel vertrouwen in dat ik op deze manier kan het wel vol kan houden in de toekomst.

Met Jonathan had ik bijna dagelijks contact en dat is me heel goed bevallen. Als ik vragen had of ergens tegenaan liep kon ik bij hem terecht. Hij gaf me ook het juiste perspectief op momenten dat ik dacht dat ik niet genoeg was afgevallen. Ik zou Jonathan aan iedereen van harte willen aanbevelen. Ik ben afgevallen, heb meer geleerd over voeding en voel me vooral een stuk beter dan een half jaar geleden.

Wil jij net als Aleid ook resultaat behalen?
Schrijf je hier in voor de nieuwe groep

Meer resultaten zien?
Klik hier