Zouhair

“Met zijn filosofie heb ik zeer goede resultaten geboekt!”

Jaren lang was ik al bezig met fitness om op gewicht te komen, maar nooit kwam ik verder dan een bepaald punt. Totdat ik van Jonathan begreep dat voeding minstens zo belangrijk is als mijn beweging. Iets wat ik vaker had gehoord, maar had verworpen. “Laat ik het dan maar eens een keer proberen, ik heb toch niets te verliezen” is wat ik op dat moment dacht.

Dankzij Jonathan en zijn zeer persoonlijke en en motiverende methodiek heb ik meerdere malen mijn doel gehaald. In 2015 ben ik 5 kilo afgevallen binnen 3 maanden en in 2017 ben ik in eerste instantie 7 kilo aangekomen om vervolgens te cutten naar mijn gewenste 12% vetpercentage.

Zonder Jonathan’s motiverende woorden en persoonlijke eetplan zou me dit niet gelukt zijn. Nadat ik tweemaal Jonathan’s methodiek heb mogen ervaren heb ik nu ook geleerd hoe ik dit in mijn eigen leven kan toepassen en leef ik veel bewuster, dit betekent niet dat ik nooit meer wat lekkers mag eten.

De teugels mogen gevierd worden, zolang je daarna maar weer herstelt. Jonathan heeft wel eens gezegd aan mij dat hij ook heel erg houdt van lekker eten, en dat dat moet kunnen. Maar wat belangrijk is is hoe je de rest van de dag eet. Met deze filosofie die zeer goede resultaten boekt behaal ik mijn lichamelijke doelen en kan ik tegelijkertijd genieten!

Dankjewel Jonathan!