Sander

“Ik ben heel trots op mijn eetritme op dit moment”

Ik weet van mijzelf dat ik niet echt een goede discipline heb op dit gebied dus ben al redelijk trots op de eerste twee maanden van het 90 dagen make over traject. Dat ik het in ieder geval echt geprobeerd heb en dat ik ook echt anders/beter naar voeding ben gaan kijken.

Daarnaast ben ik heel trots op mijn eetritme op dit moment. Ik merk hierin in alle eerlijkheid dat ik als enige nog moeite heb met het avondeten. Hoewel het elke keer lekker was en het goed voelde, vind ik de drempel om voor te bereiden en vooruit te denken over het avondeten nog wel echt te hoog voor mijzelf.

Maar dat zie ik niet als iets ergs. Ik wilde tenslotte beter gaan leven, mijzelf beter voelen, fitter voelen en wat meer zelfvertrouwen over mijn lichaam geven. Ik denk dat dit een hele mooie springplank is geweest, dat ik er nog lang niet ben, maar dat ik in ieder geval wél weet wat ik er voor moet doen of juist voor moet laten.

Eten is iets moois en eten is een feestje. Ik geniet nu net zo van een cracker met kipfilet als een bakje met chips. Ik hou je recepten, ik hou je eetschema, en ik realiseer mij dat het een combinatie is van prioriteiten in je leven. De prioriteiten hebben nu nog heel veel randzaken, in de loop van de maanden/jaren zal ik wat meer rust, structuur en vast ritme krijgen waardoor ik steeds meer deze prioriteiten bij kan stellen!

Thanks voor je hulp nogmaals en je betrokkenheid!

Sander van de Bunt