Savannah

savannah online diëtist

Wat veel belangrijker is: mentaal is er een nog groter gewicht van mij afgevallen.

Het afgelopen half jaar ben ik ver gekomen. Ik besloot om ondersteuning te zoeken bij online diëtist Jonathan Klaassen toen ik echt niet meer blij werd van wat ik in de spiegel zag.

Mijn relatie met voeding was altijd alles of niets: bij 1 slechte snack op een verder heel gebalanceerde dag was het alsof ik had gefaald. Dat gedachtepatroon werkt niet heel motiverend, waardoor de gezonde draad weer oppakken lastig was. En dan hebben we ’t nog niet eens gehad over sporten na het werk.

Ik ben sinds 1 oktober 2018 9.8 kilo afgevallen. Daarnaast zag ik veel resultaat in de maandelijkse lichaamsmeting. Ik ben flink wat centimeters kwijtgeraakt, als ik even geen vooruitgang op de weegschaal zag.. Was die er wel in de centimeters. Jonathan wees mij op zulke momenten er ook op dat de weegschaal echt niet het belangrijkste is.

Wat veel belangrijker is: mentaal is er een nog groter gewicht van mij afgevallen. Door heel bewust met voeding en beweging bezig te zijn, daar resultaat van zien en daarnaast de positieve coaching van Jonathan, zit ik nu enorm lekker in mijn vel. Ik maak nu onbewust gezondere keuzes om mijn sociale leven en gezonde voeding beter te kunnen combineren.

Het belangrijkste dat ik heb geleerd, 1 slecht moment betekent niet dat je hebt gefaald, je gaat gewoon weer verder met waar je mee bezig was! Genieten is nodig om door te kunnen gaan.

Balans is the key! Dat zul je ook regelmatig van online diëtist Jonathan horen ;)

Wil jij net als Savannah ook resultaat behalen?
Schrijf je hier in voor de nieuwe groep

Meer resultaten zien?
Klik hier