Marjolein

marjolein online diëtist

Ik ben tot nu toe 11,2kilo kwijt in een half jaar, ik ben weer terug op het gewicht van voor mijn beide zwangerschappen.

De afgelopen jaren werd ik steeds een beetje zwaarder… Het gewicht dat ik acceptabel vond, schoof elke keer een beetje op. Van 70 kilo langzaam aan naar de 80 kilo en daar voorbij. Na mijn tweede zwangerschap was het voor mij klaar, ik vond mezelf zo zwaar dat het niet meer acceptabel was. Ik was er niet happy mee en wilde er echt wat aan doen.

Mijn man had een traject bij Jonathan gedaan en daarmee goede resultaten geboekt. Dus die riep: ‘Nu ben jij aan de beurt, kom op!’ Ik hoor mezelf nog zeggen: ‘Dat werkt bij mij niet joh, ik heb daar geen discipline voor….’ Toch besloot ik de sprong te wagen en wat ben ik daar blij mee!

Ik ben tot nu toe 11,2kilo kwijt in een half jaar, ik ben weer terug op het gewicht van voor mijn beide zwangerschappen. En belangrijker nog, ik ben een stuk fitter en zit echt goed in mijn vel momenteel.

Wat mij aanspreekt in de samenwerking met Jonathan is het persoonlijke contact dat je hebt en dat je geen dieet hoeft te volgen! Na de intake kreeg ik een nutritionplan wat echt prima in te passen was in mijn leven, in het begin heb ik mij daar strikt aan gehouden en nu is het een leidraad. Ik hoef niet alles te laten staan, de basis is goed en vandaaruit kan ik prima een stukje taart eten op een verjaardag of een wijntje drinken in het weekend.

Mijn doel voor 2019 was 10 kilo afvallen en fitter worden, dat heb ik bereikt. Maar ik ben nog niet klaar. In 2020 is mijn doel meer bewegen en nog zeker 5 kilo eraf. Ik ga ervoor. Ook als ik straks klaar ben met het traject bij Jonathan. Ik kan het nu zelf, daar ben ik van overtuigd.

Wil jij net als Marjolein ook resultaat behalen?
Schrijf je hier in

Meer resultaten zien?
Klik hier