Stefan

“De juiste voeding draagt bij aan een beter welzijn en fysiek!”

Na een lange periode van veel feestjes pakken en niet letten op eten, vond ik het tijd om het sporten en letten op voeding weer op te gaan pakken, maar het idee van een sportschool en daar aan gewichten staan trekken stond me niet zo aan. We zijn sinds februari 2017 met ons kantoor gevestigd op de Hogehilweg te Amsterdam, en we lopen elke dag een rondje na de lunch, tijdens dit rondje kwamen we steeds langs de Arena Gym, hier zag ik mensen boksen en crossfit oefeningen doen, dit leek mij wel wat!

Na een gesprek met Jurre was ik overtuigd om hier te gaan sporten, maar Jurre gaf aan dat sporten alleen niet bijdraagt aan een gezonde leefstijl, hier hoort ook zeker goede voeding bij. En daar kwam Jonathan in beeld. Ik ben door Jonathan gemeten, gewogen en op de gevoelige plaat gezet. Na het meten hebben we nog een goed gesprek gehad over wat mijn doelen zijn en hoe we die kunnen gaan behalen door middel van sport en goede voeding.

Ik ben nu ongeveer een 1,5 maand bezig en voel mij nu al beter dan voorheen, en wat mij ook zeker motiveerde zijn de foto’s van 1,5 maand geleden en nu, wat een verschil!! Jonathan heeft mij laten zien dat het kiezen van de juiste voeding echt bijdraagt aan een beter welzijn en fysiek (zonder honger te lijden!!)

Stefan