Shirley

“Ik zit niet alleen lekkerder in mijn vel maar ook lekkerder in mijn hoofd”

Ik ben gestart met het coaching programma van Jonathan omdat ik kilo’s kwijt wilde raken en lekkerder in mijn vel wilde zitten. Maar bovenal wilde ik een gezondere relatie met eten ontwikkelen. Ik heb in het verleden bewezen dat ik kan afvallen, maar ik heb ook bewezen dat ik weer aan kom. Daarom wilde ik dit keer een blijvend voedingspatroon ontwikkelen. 

De dagelijkse coaching met jou klonk als de stok achter de deur die ik nodig had, het heeft in ieder geval voorkomen dat de kleuter in mij denkt “als ik niet gecontroleerd word, dan heeft niemand door dat ik sjoemel”. 

Tijdens het traject kreeg ik een voedingsplan dat makkelijker in te passen was dan ik vooraf had gedacht. Het heeft zich verder ontwikkeld en ik kan hier altijd op terug vallen. Dat geeft rust en houvast, zonder dat het heel strikt en rigide aan voelt. Er zijn geen ‘verboden’ producten. Het gaat om balans. Ik weet nu dat ik na een minder goede dag, weekend of week gewoon de regie weer in handen heb.

Ik heb ontzettend veel geleerd. Het belangrijkste is dat ik niet alleen lekkerder in mijn vel zit maar ook lekkerder in mijn hoofd. Ik vind de kilo’s die ik ben afgevallen niet eens het belangrijkste en dat is mijn allergrootste winst. Ik kijk in de spiegel en ben content; dat einddoel haal ik wel!

De volgende stap is om deze nieuwe levensstijl vast te houden zonder jouw dagelijkse coaching. Ik heb er vertrouwen in dat het goed komt en mocht ik op een bepaald moment toch weer hulp kunnen gebruiken, dan stuur ik je absoluut weer een appje. En ondertussen geniet ik gewoon dagelijks van mijn boterham met hagelslag. 

1f609.png

Jonathan, bedankt voor je positiviteit en bruikbare tips!!

Shirley

Wil jij net als Shirley ook resultaat behalen?
Schrijf je hier in

Meer resultaten zien?
Klik hier

Progressieverhaal Shirley
Progressieverhaal Shirley