Rachel

“Ik merk veranderingen in lichaam en geest!”

2015 was het jaar dat ik van baan wisselde, lekker dicht bij huis. 2016 was het jaar dat een reis naar Thailand geboekt werd. Na de foto’s terug gezien te hebben, werd besloten dat 2017 het jaar werd dat ik weer eens aan mezelf ging werken. ArenaGym zat bij mijn kantoor aan de overkant. Samen met mijn vriendin zijn we voor een intake gesprek gegaan en hebben na het gesprek gelijk een abonnement afgesloten.

Bij het abonnement zat ook een voedingscoach bij en zodoende ben ik ook in contact met Jonathan gekomen. Wij hebben mijn doelen besproken en op basis daarvan heeft hij een eetplan opgesteld. Het was goed te doen, en ik had nooit honger, zolang ik mij aan het plan hield.

In combinatie met regelmatig sporten, waarbij de juiste voeding een belangrijke rol speelt, merk ik wel degelijk de veranderingen in lichaam en geest. Het is geen dieet, maar een richtlijn. Een richtlijn waarbij ik een leven lang baat bij zal hebben. Aan het einde van de rit zal ik op eigen benen moeten staan en nog steeds de juiste voedingskeuzes moeten kunnen maken.
Hoewel ik nog even te gaan heb voor ik mijn streefgewicht behaald heb (of in ieder geval een gezond gewicht en in combinatie met lekker in mijn vel zitten), heb ik alle vertrouwen dat het gaat lukken. Helemaal met Jonathan als coach, die dag en nacht voor mij klaar staat :)

Rachel tah