Monique

monique online diëtist

“Geen dieet waarbij restricties opgelegd worden, maar een plan…waarin veel kan en waar balans en keuzes de toverwoorden zijn”

Na vele wegen op het gebied van afvallen bewandeld te hebben, en er iedere keer weer achter te komen dat ik na verloop van tijd weer terug bij af was met nog wat bonuskilo’s erbij, besloten om een andere weg in te slaan. Zo ben ik via Instagram op de site van online diëtist Jonathan beland. De wijze waarop hij overgewicht benaderd en hoe hier op een verstandige manier van af te komen, sprak mij vanaf het eerste moment aan.

Volledig anders dan hoe ik het altijd had gedaan. Dit was wat ik wilde! Geen dieet waarbij restricties opgelegd worden, maar een plan…waarin veel kan en waar balans en keuzes de toverwoorden zijn. De wekelijkse mails inspireerde mij ook enorm! Uiteindelijk bewandel je je eigen proces, maar ben er van overtuigd dat de aanpak van Jonathan, mij veel mentale “voeding”  gegeven heeft om hier de rest van mijn leven mee verder te kunnen!

Het resultaat mag er zijn zoals de foto’s laten zien en dat in 3 maanden tijd en daarbij voor het eerst in m’n leven geen “strijd” met eten voelen, maar werken aan een lifestyle die prima te “behappen” is, en waarbij ik me fit en energiek voel. Dat is toch het gevoel waar we het allemaal voor willen doen?

Dank Jonathan voor je lieve, wijze, ondersteunende en positieve manier van coachen!

Wil jij net als Monique ook resultaat behalen?
Schrijf je hier in

Meer resultaten zien?
Klik hier