Emma

Emma online diëtist
Emma online diëtist

“Ik ben meer dan 10kg kwijt!”

Waar ben ik aan begonnen, dat was stiekem het eerste wat ik dacht nadat ik de mail en de eetlijst ontving. Ik had al eerder “punten geteld” en vergeleken daarmee leek dit veel lastiger. Maar ik ben zo blij dat ik na een aantal maanden je volgen op insta toch zelf ook de stap heb gezet.

Je hebt mij weer opnieuw laten kennis maken met eten en zelf laten nadenken over de keuzes die je maakt met de door jou gegeven handvaten. Niet meer het laten leiden door de hoeveelheid punten, (veel) te veel eten of snaaien na een rotdag maar bewust zelf kiezen. Iedere keer als ik het lastig kreeg stond je voor mij klaar via de app en nu hoor ik nog steeds een stemmetje in mijn hoofd met je tips of een van je goede mantra’s.

De feedback en tips zijn heel waardevol net als de ontvangen complimenten. Na 3 maanden zat het er voor mij weer op en ben meer dan blij met het resultaat! Maar ook de manier van het kijken naar eten is enorm verbeterd. Als ik dit had geweten had ik het veel eerder gedaan! Heel erg bedankt! En waar ik het soms lastig vond om te appen is het nu soms gek om niet te appen.

Emma

Wil jij net als Emma ook resultaat behalen?
Schrijf je hier in

Meer resultaten zien?
Klik hier