Charlotte

progressieverhaal charlotte

“Ik denk niet meer in termen van goed of fout”

De afgelopen 3 maanden hebben mij veel gebracht: niet alleen kennis en handvatten waar ik zo naar op zoek was, maar vooral ook rust op het gebied van eten. Niet alleen maar denken in termen goed en fout, maar vooral denken: heeft mijn lichaam hier iets aan? Vooral de afgelopen 2-3 weken is dit hoe ik tegen eten aan kijk. Ik wil mijn lijf voeden en niet alleen maar vullen. Ik heb zeker nog mijn “zwakke” momenten, maar probeer dan echt bewust te genieten van datgene wat ik dan pak (vaak is dat dan toch geen stuk fruit, haha!). En gek genoeg, kies ik toch steeds vaker voor iets meer verantwoord.

Het feit dat ik nu 4 dagen in de week werk, heeft geholpen. De momenten dat ik alleen thuis zat en uit verveling ging snaaien, zijn er nu niet meer. Het ritme en  structuur die ik door mijn werk heb, maken ook dat ik nu goed voorbereid op pad ga. De weegschaal krijgt vanaf nu wat vaker vrijaf en ik wil mij één keer per maand blijven meten. Doel voor de komende periode is om meer structuur in mijn sporten aan te gaan brengen. Daar zit nu geen enkel patroon in en ik wil mij erg graag gaan ontwikkelen op sportief gebied, zodat ik mijn lijf wat kan gaan finetunen en naast voeding ook uit sporten mijn energie kan halen.

Kortom: ik ben echt héél blij dat ik dit traject met jou heb mogen en kunnen doen. Ik heb enorm veel geleerd van jouw kennis, jouw positiviteit en jouw nuchtere kijk op voeding. Dankjewel! Vind het erg fijn je te kunnen blijven volgen via Instagram en uiteraard je website en mocht ik in de toekomst toch het spoor weer een beetje bijster raken, dan weet ik zeker dat ik bij jou zal aankloppen voor hulp.

Nogmaals onwijs bedankt voor alles, ik vind je een topper!

Charlotte

Wil jij net als Charlotte ook resultaat behalen?
Schrijf je hier in voor het zomerprogramma

Meer resultaten zien?
Klik hier